Pagina's

Wednesday, July 14, 2010

Familie uitbreiding


Sinds een aantal dagen hebben we er een nieuw familielid bij. Burberry de kat van de buurman woont nu officieel bij ons! Nu hebben we dus 3 katten en een buurkat die regelmatig op bezoek komt. Ze kan het ontzettend goed met onze eigen katten vinden, daarom was ze hier bijna elke dag. De buurman vond dat er maar eens duidelijkheid moest komen, in verband met het eten. Wij zeiden natuurlijk direct ja, toen hij vroeg of wij haar wilden hebben.
Dit is de mooie dame.

Ondanks de hitt heb ik toch van het warme weer genoten. Samen met Ivo heb ik gekanood bij Ekenstein. Voor mij was dat de eerste keer, dus ik moest nog wel even wennen! Maar het ging heel goed en het was heel goedkoop om daar kano's te huren, dus dat gaan we zeker nog een keer doen. Afgelopen zondag hebben we nog heerlijk gezwommen in een zout water zwembad hier in de buurt. Zo komen wij de zomer wel door.

Ivo in de kano.

En....*tromgeroffel* er is nog meer goed nieuws. Ivo en ik krijgen een bril. We wilden allebei graag een bril en zijn daarvoor naar de opticien gegaan. En wat blijkt, we hebben beide een nodig. De bril van Ivo is al in de maak, maar mijn ogen moeten nog verder gemeten worden. In ieder geval heb ik al een prachtige bril op het oog. Zodra we allebei gebrild door het leven gaan plaats ik een nieuwe blog. Zaterdag ga ik op vakantie, dus de komende twee weken komt er sowieso geen nieuwe blog post.
Fijne vakantie allemaal!